Nyt om kendte Wellness for Dig

ITV-showchef – kendt for sin hr. Nasty persona – kunne næppe tale ved lørdagens auditions, efter at 17-årige Julia Carlile kom på scenen for første gang, siden han betalte 175.000 £ for hendes rygmarvsoperation.

Jeg har fortalt Julia, der danser med Scouse-gruppen MerseyGirls, efterlod knap et tørt øje i Londons Wembley Arena, da hun viste fremgangen med sin amerikanske behandling – endda backflipping over scenen.Det afslutter en utrolig vending for den unge.

Efter lørdagens opfordring bad Simons meddommer Amanda Holden mogulen om at tale – men han formåede kun et par ord før han overleverede mikrofonen til de andre dommerne og udtørrede tårer.

Amanda gned Simon’s arm i et show af støtte.

Simon forlod dommerbordet for at komponere sig selv, stående i skyggerne ved siden af scenen.

Derefter fortalte han Julia og hendes meddansere: ”Alt hvad jeg vil tale om er en persons styrke og ud over det venskab og støtte, som I alle har, som vi så første gang, vi mødte dig.”

Hans stemme begyndte derefter at knække, efter at han sagde: ”At se dig i stand til at vende tilbage i aften. . . det betyder bare alt. . . ”

Fellow-dommer Alesha Dixon sagde: ”Det fik netop mit hjerte til at svæve. Simon, jeg elsker dig, jeg elsker hvad du har gjort for hende. ”

Julia sagde: ”Jeg tænkte, at nu ville jeg være hjemme og ikke danse resten af mit liv – men her vender jeg tilbage med mine bedste venner.

”Jeg kunne ikke gå to år siden, og nu er jeg her.

”Simon, tak så meget. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har været så glad, som jeg er lige nu. ”

I sin rolle som talentmogul har Simon ændret hundreder af liv gennem årene. . . men bestemt ikke mere end Julias.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error

var det lige dig

error: Content is protected !!

Hos os2nu.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart, eksempelvis Google og Facebook, og cookies anvendes til anonym sporing på tværs af hjemmesider. Du kan læse mere her. Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik