Nyt om kendte Wellness for Dig

Er på almindelig frigivelse i Storbritannien, men hvis stjernerne blev sat mod hinanden i det virkelige liv, hvem ville da komme ud på toppen?

Dwayne Johnson og Jason Statham ankommer til premieren for “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” i Los Angeles, Californien i juli (Billede: REUTERS)

De spillede svorne fjender i Fast & Furious 7, men i en ny actionflick Hobbs & Shaw, er Dwayne Johnson og Jason Statham tvunget til at samarbejde. Johnson, 47, er Luke Hobbs, en agent for USAs diplomatiske sikkerhedstjeneste, og Statham, 51, spiller Deckard Shaw, en udstødt tidligere britisk specialstyrkeoperativ. Nu ved den almindelige frigivelse i Storbritannien, vil det være et eksplosivt billetkontaktreff, men hvis stjernerne blev sat mod hinanden i det virkelige liv, hvem ville da komme ud på toppen? INDTJENING: Som en af ​​USAs højeste brutto skuespillere gennem tidene, er den tidligere professionelle wrestler WWE The Rock både hjerner og brawn, efter at have pløjet sit udsnit af overskuddet i skarpe investeringer og lukrative sidevaner og tjener ham en svimlende formue på 230 millioner £. Snatch-stjernen Jason er ikke fremmed for at foretage betydelige bankindskud og har også grebet sig en betydelig del af handlingen. Hvem vinder? Jason er stadig præget, men hans stash på 32 millioner pund er en lille ændring sammenlignet med Dwayne. The Rock sprøjter sine kontanter på brugerdefinerede biler, som han ikke vil låne ud til Jason nogen dag kort efter de hundreder af biler, Brit ødelagte i Furious-filmene.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error

var det lige dig

error: Content is protected !!

Hos os2nu.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart, eksempelvis Google og Facebook, og cookies anvendes til anonym sporing på tværs af hjemmesider. Du kan læse mere her. Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik