Det er bare et stykke papir, ikke?

I 2015 så Bachelor Nation, da et af franchiseparets par udvekslede løfter foran ABC reality-hitens kameraer. Men det indeholdt ikke en Bachelor of Bachelorette; det var Marcus Grodd og Lacy Faddoul, Bachelor i Paradis eneste engagerede par fra dets indledende sæson, der blev sendt den foregående sommer.I sæson to-premieren af ​​BIP udvekslede Marcus og Lacy inderlige løfter foran den nye afgrøde af deltagere, alle i håb om at finde, hvad parret, der gifter sig foran dem, havde fundet på stranden.

Men mindre end et år senere havde parret kaldt det afsluttet, med Marcus, der gik til medierne for at tale om deres splittelse og hvad der fik årsagen til, at ægteskabet faldt fra hinanden.

I et interview med Life & Style hævdede Marcus Lacy “helt forsvundet” og sagde “det føles som om hun er en løbsk brud.” Jepp, han blev spøgt af sin reality-tv-brud.

Status for bachelor & bachelorette: Find ud af, hvem der stadig er sammen!

Men den mest interessante åbenbaring fra hans post-split-interview var det faktum, at der ikke var behov for at indgive skilsmisse… fordi de faktisk aldrig var gift.

Det viser sig, at deres destination bryllup på stranden i Mexico – med Chris Harrison officielt officielt officielt- ikke var juridisk bindende.

“Da vi kom tilbage, skulle vi begynde papirerne,” forklarede Marcus, “men hun blev fast.” Jeg føler mig dyppet. “

Bachelor in Paradise, Marcus Grodd, Lacy Faddoul, WeddingRick Rowell / ABC

Så gjorde seerne på en vis måde undrende, hvad var poenget med at udsende deres bryllup på showet, når det ikke viste sig at være ægte? (Og ja, vi ved, at reality-tv ofte ikke er ægte, så spar øjenvalsen.)

Mens Marcus og Lacy’s fagforening i sidste ende ikke fungerede (eller endda officielt skete), har mange af parene Bachelor in Paradise, der siden er forlovet og gift på showet, faktisk, du ved, taget tid til at sikre, at deres ægteskab lovligt var anerkendt. (Civile ceremonier er de eneste, der er lovligt anerkendt i Mexico.)

For at gøre dette, skal amerikanske borgere, der planlægger at gifte sig i Mexico, de skal have gyldige pas, turistvisum og udfylde et minimum af papirarbejde. (Nogle stater kræver også en blodprøve.)

Så resten af ​​de nu hippede BIP-par har simpelthen en lovlig ceremoni i USA før deres drømmedestination bryllup tilbage på det faste sted, hvor deres kærlighedshistorie begyndte.

Sæson to fan-favorits Jade Roper og Tanner Tolbert fik deres fortegnelser filmet som en del af The Bachelor klokken 20: A Celebration of Love special i 2016, ligesom nyheden om Marcus og Lacy’s split brød.

Da Jade havde ændret sit efternavn på sine sociale mediehåndtag efter deres bryllup, der fandt sted i det sydlige Californien, spurgte fans, om deres ægteskab faktisk var lovligt.

”Ja, vi er lovligt gift,” svarede Jade, før spøg, at Tanner sidder ”fast” med hende.

For Evan Bass og Carly Waddell, sæson tre eneste ægtepar, var vejen til at bytte løfter på stranden i Mexicoikke så glat som deres BFF’er Jade og Tanner

Det elskede pars bryllup var bestemt legit … det skete næsten ikke efter en skandale, der lukkede produktionen på den fjerde sæson af BIP i 2017, ligesom Evan og Carlys bryllup var bestemt til at finde sted på sæt.

Oprindeligt beregnet til luftning som en del af den nye sæson og blev filmet omkring en uge til optagelse, kameraer holdt op med at rulle, rollebesætningen blev sendt hjem sammen med medlemmer af produktionsbesætningen, da Warner Bros. lancerede en officiel undersøgelse af beskyldninger om ” dårlig opførsel.”

Carly Waddell, Evan Bass, bachelor i ParadiseABC

Kilder fortalte til sidst E! Nyheder om, at nogle af besætningen forblev i Mexico for at sikre, at Evan og Carlys bryllup stadig skete, på trods af at de ikke var sikre på, at der endda ville være en sæson af Bachelor in Paradise, der blev udsendt den sommer.

“Vi skulle altid gifte os,” fortalte Evan The Hollywood Reporter om ceremonien, der foregik midt i efterforskningen. “Det er klart, at hvis produktionen blev lukket, ville den ikke have været sendt, men det vigtigste for os var at gifte os i paradiset.”

 Venner, familie og medlemmer af Bachelor Nation, herunder Ashley Iaconetti, Jared Haibon, Kaitlyn Bristowe, Nick Viall og andre, fløj alle til Mexico for at overvære deres Harrison-officielle fortegnelser, som til sidst endte med at lufte den sommer, da showet blev fjernet af enhver forseelse og produktion genoptages.

Og når jeg ser tilbage, kan det faktisk have været en velsignelse i forklædning, at rollebesætningen ikke i øjeblikket var i Mexico med at filme showet for at deltage i brylluppet.

I sommer tjente sæson fem-par Chris Randone og Krystal Nielsons bryllup som en vigtig begivenhed midtvejs i sæsonen, med hele rollebesætningen til stede, en produktionsbeslutning, som parret ikke blev gjort opmærksom på “før omkring en dag eller to før brylluppet, ”Chris afslørede i deres fælles interview om The Ben og Ashley I. Næsten berømt podcast.

”Vi troede, at vi skulle give ud et dato-kort til et par for at komme ned, så det var bestemt en overraskelsesfaktor, og vi vidste, at der kunne være nogle situationer, der finder sted, vel vidende, at mængden af ​​mennesker med det niveau af drama, der foregår, kunne forstyrre , ”forklarede han.

Krystal Nielson, Chris Randone Denise Truscello

Sammen med at bringe sandet fra stranden, bragte rollebesætningen deres drama til bryllupsreceptionen, med Chris og Krystals kærlighedshistorie, der tog bagud til de igangværende fortællinger, især konfrontationen mellem Derek Peth og John Paul Jones og kærlighedstrekanten mellem Clay Harbour, Nicole Lopez-Alvar og Angela Amezcua (der tjente som brudepige, hvis stav ned ad gangen foran hendes ex-kæreste stjal rampelyset).

Deres 11. august-begivenheder gik ned i Rhode Island, Jareds hjemstat, uden at der var nogen ABC-kameraer til stede, skønt mange alun og produktionsmedlemmer hjalp med at runde 180-personers gæsteliste. Så er bachelor i paradis bryllupper og ægteskaber ægte? Det er virkelig op til parret.