NEWARK, NEW JERSEY – AUGUST 26: Taylor Swift attends the 2019 MTV Video Music Awards at Prudential Center on August 26, 2019 in Newark, New Jersey. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/WireImage)

Taylor Swift vil spille sit nye album live for fans, men hun er ikke begyndt at planlægge en turné endnu.

For bare få dage siden droppede Grammy-vinderen sit syvende studioalbum, Lover. I så kort periode har Swift’s album skyrocketet til toppen af ​​musikdiagrammerne og er allerede blevet det mest solgte album i 2019. Lover har også modtaget rave anmeldelser fra kritikere og vigtigst af alt fra Swifts fans, der er i håb om at se deres fave sanger spille hendes nye album på turné.

Når man ser tilbage på Swifts karriere, har der været et mønster for, hvordan hendes albumskema fungerer. I månederne efter at han droppede et album, skulle T.Swift ud på turné og spille shows for fans over hele verden. Som omdømme udgav Swift albummet i november 2017 og startede derefter af sin turné seks måneder senere i maj 2018. Så vil Swift beholde det samme mønster i Lover-æraen? Hun er ikke så sikker på det.

Se den nye video Lover her

Holde øje

Taylor Swift – Lover (screen grab) https://www.youtube.com/watch?v=-BjZmE2gtdo Credit: Taylor Swift/Youtube

”Jeg er ikke helt sikker på, hvad vi laver med at turnere, for med dette album var jeg så klar på at planlægge denne albumudgivelse og dirigere videoerne og lægge alle disse forskellige spor i disse videoer og prøvede at få dette albumudgivelsesoplevelse til den mest sjove for mine fans, at jeg ikke ville planlægge, hvad vi skal gøre med hensyn til live, ”delte Swift. “Og jeg vil ikke gøre det samme hver gang, fordi jeg ikke ønsker, at mit liv skal føles som om jeg er på en løbebånd

.”Næste
Taylor Swift mener, at du ikke behøver at tilgive og glemme
“Der er meget, der går på turné, som ingen kender,” fortsatte sangstressen. “Du er nødt til at reservere stadioner som halvandet år i forvejen, og det for mig er som meget. Med omdømme vidste jeg, at ingen virkelig kunne forstå dette album helt, før de så det live, fordi jeg vidste, hvad jeg havde planlagt det live ville få folk til at forstå, hvad jeg havde lavet på pladen. Men dette album er anderledes, fordi folk ser ud til at få dette album på en førstehørsbasis, som er så vidunderlig. Jeg kan ikke engang fortælle dig, hvor meget lettere det er.”

Swift sagde, at turneringsmøder “begynder bogstaveligt talt i morgen”, men hun ønsker ikke at føle, at hun er nødt til at “gøre det samme hver gang.”

“Jeg vil bestemt spille dette album live for mange mennesker,” forsikrede Swift lyttere. “Jeg vil bestemt give fans en mulighed og give mig muligheden for at vibe med dem på disse sange i en levende ramme og se dem synge ordene tilbage. Men jeg ved ikke rigtig, hvad den måde vil ske.”